Contact

Wilt u een artikel kopen? Neem dan contact op via 06-20278496, stuur een e-mail naar info@tuinbeeldenutrecht.nl of u kunt ook het contactformulier invullen

Betaling contant of betaalverzoek!

Wij zijn alleen op afspraak geopend.

Bedankt voor uw bericht

2 + 13 =

boeddhabeelden, boeddhabeeld, buddha, boeddha, boeddha’s, boeddha tuin, boedhabeelden, boedhabeeld, buddhabeelden, buddhabeeld, tuinbeelden, beeld, beelden, shaolinbeelden, shaolinbeeld, monikken, monik, boedha, tuinboeddha, grote boedhabeelden, thaise boeddhabeelden, rankei, pagode, japanse lantaarn, shaolin, boeddha tuinbeeld, boeddhatuinbeelden, kerstcadeau, kerstkado, cadeau, kado, boeddha cadeau, boeddha kado, cadeaus, kados, boeddha zutphen, boeddhabeelden

De Boeddha beelden
Diverse winterharde Boeddha’s in verschillende formaten! Onze tuinbeelden zijn geschikt voor binnen en buiten, ze worden namelijk gemaakt van gietsteen waardoor ze winterhard zijn! De Boeddha’s zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Indien de kleur er niet tussenstaat, neem dan telefonisch contact met ons op.

Japanse lantaarn
Diverse Japanse lantaarns zoals Rankei en pagode in diverse soorten en maten. Ook kunnen wij ze in verschillende kleuren laten maken, echter hebben we dan een langere levertijd. De Japanse lantaarns zijn gemaakt van gietsteen en zijn hierdoor winterhard.

Shaolin beelden
Mooie Shaolin beelden, ook wel de “monniken” genoemd. Deze dikbuik Boeddha’s staan leuk ergens in huis maar ook in de tuin zal het een eyecatcher zijn.

Koi karper beelden
De koikarper beelden worden gemaakt van gietsteen en zijn winterhard. Het is een leuke weggever aan een hobbyist of natuurlijk voor jezelf.

Zuilen en sokkels
Om je boeddha of shaolin beeld een speciaal opvallend plekje te geven, kan je deze op een mooie zuil of sokkel plaatsen. De zuilen en sokkels zijn er in diverse soorten, ze worden gemaakt van gietsteen en zijn winterhard.