Bestellen

Wilt u een artikel kopen?
Vult u dan onderstaand contactformulier in of neem telefonisch contact op met:

06 20278496

Let op; u kunt bij ons niet pinnen! Er zitten wel pinautomaten in omgeving of direct overmaken dmv betaalverzoek

Bedankt voor uw bericht

6 + 11 =

boeddhabeelden, boeddhabeeld, buddha, boeddha, boeddha’s, boeddha tuin, boedhabeelden, boedhabeeld, buddhabeelden, buddhabeeld, tuinbeelden, beeld, beelden, shaolinbeelden, shaolinbeeld, monikken, monik, boedha, tuinboeddha, grote boedhabeelden, thaise boeddhabeelden, rankei, pagode, japanse lantaarn, shaolin, boeddha tuinbeeld, boeddhatuinbeelden, kerstcadeau, kerstkado, cadeau, kado, boeddha cadeau, boeddha kado, cadeaus, kados, boeddha zutphen, boeddhabeelden

Boeddha beelden
Tuinbeelden Utrecht verkoopt diverse Boeddha’s in verschillende afmetingen! Onze winterharde tuinbeelden zijn geschikt voor binnen en buiten, ze worden namelijk gemaakt van gietsteen waardoor ze winterhard zijn! De Boeddha’s zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Indien de kleur er niet tussenstaat, neem dan telefonisch contact met ons op.

Japanse lantaarn
Tuinbeelden Utrecht verkoopt diverse Japanse beelden, waaronder Japanse lantaarns zoals een Rankei en Pagode in diverse soorten en maten. Ook kunnen wij ze in verschillende kleuren laten maken, echter hebben we dan een langere levertijd. De Japanse lantaarns zijn gemaakt van gietsteen en zijn hierdoor winterhard.

Shaolin beelden
Mooie Shaolin beelden, ook wel de “monniken” genoemd. Deze dikbuik Boeddha’s staan leuk ergens in huis maar ook in de tuin zal het een eyecatcher zijn.

Koi karper beelden
De koikarper beelden worden gemaakt van gietsteen en zijn winterhard. Het is een leuke weggever aan een hobbyist of natuurlijk voor jezelf.

Zuilen en sokkels
Om je boeddha of shaolin beeld een speciaal opvallend plekje te geven, kan je deze op een mooie zuil plaatsen. In diverse maten verkrijgen. Ze zijn gemaakt van gietsteen en winterhard.